1
in

Cium Ketiak Suami Bisa membuat Wajah Anda Bertambah Cantik

Setiap pasangan itu diberikan kelebihan masing-masing, jangan terkejut jika ada satu kajian dilakukan dan mendapati mencium ketiak suami boleh buat isteri bertambah cantik dan berseri!

Ramai yang menganggap ianya suatu yang lucu dan mengarut, sebenarnya dengan mencium ketiak suami boleh membantu anda menghilangkan stress dan membuatkanjiwa anda rasa tenang.

Kajian seperti yang dilaporkan oleh Jurnal Biology of Reproduction America, menyatakan hormon Phero yang terembes keluar dari ketiak suami dapat mengaktifkan hormon si isteri sehingga menghasilkan satu perasaan yang sangat damai dan tenang buat si isteri.

Dengan tidur atau berbaring pada  ketiak suami, anda seperti mendapat “ubat awet muda” yang terus memberikan kecantikan secara semula jadi secara perlahan-lahan.

Ianya juga bersangkut paut dengan kemesrasaan suami isteri, orang tua-tua kata jika mahu hidup sentiasa ceria dan bahagia dengan pasangan harus tidur dilengan suami.

Sekaligus akan membuatkan si isteri menghidu bau ketiak suami, rasa ketenangan membuatkan isteri ceria dan bahagia. Oleh kerana tiada rasa stress, membuatkan si isteri sentiasa nampak cantik dan kemas.

Sumber: sajadani1.blogspot.com

What do you think?

Written by admin

IMG 20200314 102101 resize 63

Si Jago Merah Kembali Melahap Kawasan Kuliner Blok M Ternate

6281247227555 status e27bdd45da074b7c839965a9a99b9269 compress62

“Bromance”: Strategi Ciamik Membentuk Persahabatan yang Ideal